Deltaplan Alvleesklierkanker

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de 2e editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats! Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding. Er is de keus uit een rondje Ameland van 15, 25, 50 of 100 kilometer. Individueel of als team. Hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 3,5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen. Je kiest voor wat bij jou past.

Dit jaar doet de band Van Dik Hout mee en organiseert een intiem akoestisch optreden voor alle deelnemers. De band verloor drummer Oscar Kraal aan alvleesklierkanker en de bandleden voelen zich persoonlijk zeer betrokken. Ook patiëntenvereniging Living with Hope is betrokken bij de Challenge met een lotgenotenbijeenkomst.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Op deze manier zet de Deltaplan Challenge zich samen met u in om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.

Enthousiast geworden? Schrijf je hier direct in of doneer via de website!