Samenwerken

Met wie werken wij samen? 

ZCA is met De Friesland in gesprek zijn om de mogelijkheden voor een passende samenwerking te verkennen. Hierbij hebben we de gezamenlijke ambitie om in 2017 een passende voordeel te kunnen aanbieden aan onze leden. Centraal in deze samenwerking staat de inzet van Fan van Fit. Dit is een platform waarop klanten van De Friesland tegen inlevering van punten producten, workshops, etc. gericht op vitaliteit en gezondheid kunnen bestellen.

We streven ernaar om binnen dit programma de mogelijkheid aan te kunnen bieden om speciaal voor leden van de coöperatie extra voordeel te bieden passend bij de behoefte van de Amelanders. Meer informatie over Fan van Fit is te vinden via deze pagina op de website van De Friesland.

Tevens wordt er gekeken of er een mogelijkheid is om een bijdrage te doen voor het inschrijftarief van de coöperatie. Het ontwikkelen van een speciale polis voor de leden van is niet mogelijk.

Vanuit de coöperatie en De Friesland werken we aan een mooie samenwerking met passend voordeel voor onze leden. Komend najaar geven we concreet invulling aan de inhoud. We hebben het vertrouwen dat dit het begin zal zijn van een prettige en succesvolle samenwerking naar de toekomst.

 

 

Waarom lid worden?

  • Door belangen te bundelen, kunnen we op Ameland het verschil maken
  • Samen zorgen voor een eerlijk, betaalbaar en goed zorgsysteem op Ameland
  • Op Ameland zoveel mogelijk zorg kunnen krijgen